Пансион Сторгозия предоставя на своите наематели редица допълнителни усуги, свързани с ежедневието, като една част от тях са безплатни и са регламентирани в договора за наем.

Достъп до Интернет

Пансиона осигурява безплатен Wi-Fi на цялата територия на сградата.

Цифрова телевизия

Пансиона осигурява цифрова телевизия, а за разнообразието от цени и пакети можете да попитате на рецепция.

Камериерски услуги

Пансиона предоставя възможност на наемателите да използват камериерски услуги, свързани с вътрешно почистване на използваните жилища. Цената на услугата е свързана с честотата на използването и и може да се получи на рецепция.

Кафе-Аперитив

Пансион Сторгозия ви приветства също така с “Кафе-Аперитив”,  където в приятна и спокойна атмосфера сте добре дошли ,както да получите вашата прясно приготвена закуска, така и да изпиете любимата си сутрешна напитка.

Пране и химическо чистене

Пансиона предоставя възможност за пране на спално бельо и химическо почистване на дрехи. Услугата се предоставя индивидуално. Цената на услугата, както и условия за използването и се получава на рецепция.

Фитнес зала

Пансиона предоставя възможност за използване на фитнес зала, разположена на първия етаж. За наемателите услугата е безплатна.

Подземен паркинг

Пансиона предоставя възможност за използване на платен подземен паркинг, разположен в подземното ниво на Пансиона. Достъпа до паркинга е индивидуален, посредством система за контрол на достъпа. Цената е 6лв/ден.

Административни и юридически услуги

Пансиона предоставя възможност за използване на редица административни и юридически услуги, свързани с престоя на чуждестранни граждани в Република България. С оглед многообразието на същите, детайлна информация и условия за ползване може да се получат на рецепция.

Услуги на рецепция

Пансиона предоставя възможност за използване на редица услуги на рецепция, като копирни услуги, комуникационни услуги, куриерски услуги и др. Цената на услугите, както и условия за използването им се получава на рецепция.

Туристически услуги в свободно време. Организиране на празненства и събития

Предоставяме възможност за използване на туристически услуги, свързани с посещения на туристически обекти и забележителности на територията на България, като организира събитието и осигурява транспорт. Същите се планират ежемесечо, като дестинацията се определя от резултата на предварително разпространена анкета сред наемателите. Цената за организираната екскузия е индивидуална и зависи от дестинацията. Пансионът предлага също така организирано посещение на различни спортни събития и концерти, организирани пътувания и други подобни мероприятия.

Вход
Форма за регистрация