Идеалното местоположение

Разположен на тиха улица в едноименния квартал „Сторгозия“, Пансион Сторгозия предлага 16 напълно обзаведени апартамента. Със своeто модерно оборудване, съобразено изцяло с потребностите на младите хора, пансионът е утвърден като място за настаняване на студенти и гости на град Плевен. Центърът на града се намира на 2 километра от пансиона и на минута пеша от тролейбусна спирка.В непосредствена близост до Пансион Сторгозия се намира магазин от веригата „Лидъл“ и многобройни други търговски обекти и заведения за хранене. Възможно е наемане на рента кар автомобил директно от рецепция,както и осигуряването на трансфер до летище при поръчка. Рецепцията е изцяло в помощ на наемателите и гостите в рамките на работното време, като работните езици са български, руски, английски, немски, при необходимост испански и италиански.

2

Управител - Силвия Анастасова

Сграда

Нова и модерна сграда

Балансираните цветове на мебелното оборудване, съчетано с модерни решения за вътрешен дизайн, както и наличие на всички необходими битови уреди превръщат Пансион Сторгозия в желано и неповторимо място за студентски живот. Интернетът и цифровата телевизия са достъпни във всяко едно жилище, а в лобито на партерния етаж е на разположение безплатен Wi-Fi. Осигурен е и платен частен паркинг. Сградата е оборудвана с шестместен безшумен асансьор. Достъпа в сградата, както и до съответния етаж по настаняване е възможен през система за контрол на достъп. Публичните пространства, както и входовете на пансиона са покрити с денонощно видеонаблюдение. В рамките на стандартно работно време работи рецепция на пансиона, а в останалата част на денонощието е осигурена охрана. Фитнес залата, разположен на партерния етаж дава възможност за релаксиращи упражнения след напрегнатите учебни дни, както и поддържане на физическия тонус.

Предназначение

Пансионът е предназначен основно за студенти от МУ Плевен, съгласно меморандум между Университетската управа и дружеството, собственик на имота, но е възможно и настаняване на други гости.

медицински-университет-Плевен
Вход
Форма за регистрация